• Betalen in termijnen
  • Examengerichte rijlessen
  • Hoog slagingspercentage
start-driving

★★★★★ 5/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews: ★★★★★ 5/5

Kennisbank

Externe controle auto

Deze video laat zien hoe je een voertuig kunt controleren, inclusief de banden, verlichting, motor, kentekenplaat en ruitenwissers. Het legt uit hoe je verschillende dingen kunt meten, zoals de motorolie, minimale profieldiepte van de banden en wat de koelvloeistof doet. Deze video geeft antwoord op deze vragen en meer.

Kruispunten

In dit filmpje zullen verschillende onderwerpen worden behandeld met betrekking tot verkeer, zoals het herkennen van verkeersborden, verkeerslichten, verkeerstekens en verkeersregels. Daarnaast zal er informatie gegeven worden over hoe men een kruispunt kan herkennen en beoordelen, bijvoorbeeld of het een gelijkwaardig kruispunt of een geregeld kruispunt is, en welke voorbereidingen men moet treffen.

Invoegen en uitvoegen snelweg

Hoe kun je veilig in- en uitvoegen op een snelweg? Waar moet je allemaal op  letten? In dit filmpje zullen we uitleggen welke belangrijke punten je moet onthouden tijdens het in- en uitvoegen.

Achteruit file parkeren

Wil je weten waar je op moet letten bij het achteruit file parkeren? En hoe je dit op een veilige manier kunt doen? Bekijk dan ons filmpje over achteruit inparkeren voor de antwoorden!

Vooruit file parkeren

Waar let je op tijdens het vooruit file parkeren? Hoe kan je dit op een veilige manier doen? In ons filmpje laten we zien welke belangrijke punten je moet onthouden en hoe je veilig voorwaarts kunt fileparkeren.

Achteruit in een vak parkeren

Moet je tijdens het examen achteruit in een vak parkeren als bijzondere verrichting? Dan is het hopen dat je de techniek voor achterwaarts file parkeren goed onder de knie hebt! In de video demonstreren we een veilige manier om achteruit in een parkeervak te manoeuvreren.

Vooruit in een vak parkeren

Een veelvoorkomende bijzondere verrichting tijdens het afrijden is vooruit inparkeren in een parkeervak. Maar hoe doe je dit op een juiste en veilige manier? Wil je graag hints en tips? Kijk naar dit filmpje waarin we laten zien en uitleggen hoe je dit moet doen.

Keren door middel van bocht achteruit

Wil je weten hoe je veilig kunt omkeren door achteruit te rijden in een bocht? Bekijk dan dit filmpje waarin we stap voor stap laten zien hoe makkelijk het eigenlijk is. Het lijkt misschien een lastige bijzondere verrichting, maar met onze tips kun je het snel en veilig onder de knie krijgen.

Recht achteruit rijden

Hoewel recht achteruit rijden makkelijk lijkt en klinkt, kan het soms lastiger zijn. Hoe kun je op een veilige manier recht achteruit rijden en welke handelingen moet je uitvoeren? Dit filmpje behandelt alle belangrijke punten.

Keren door middel van steken

In dit filmpje laten we zien hoe je de belangrijke vaardigheid van het omkeren door middel van steken onder de knie kunt krijgen. We leggen uit waar je op moet letten tijdens het uitvoeren van de manoeuvre en laten zien hoe het moet.

Ervaren en erkend!

Met meer dan 8 jaar ervaring als rijschool in Breda en omgeving weten wij precies hoe we jou kunnen helpen.

Examengericht

Wij weten waar de examenroutes van het CBR zijn uitgestippeld en kunnen je dus examengericht begeleiden!

Flexibele lestijden

Bij Start Driving Breda heb je de mogelijkheid om te lessen in de ochtend, middag, avond en zelfs in het weekend!

Erkende Rijschool in Breda; Start Driving

Wij streven er te allen tijde naar onze studenten de hoogste kwaliteit van rijlessen te bieden. Als je ooit vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen! Wij garanderen een persoonlijke en professionele begeleiding die alleen kan worden bereikt door open te zijn met elkaar. Het is door deze transparantie dat we je een eersteklas ervaring kunnen bieden!

Laat ons de meest effectieve oplossingen en mogelijkheden voor jou onderzoeken om zo snel mogelijk de weg op te gaan. Bij Rijschool Start Driving kun je er zeker van zijn dat je met onze hulp je rijbewijs snel in handen hebt!

Zullen we je terugbellen?

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op!

google

Reviews

Benieuwd naar wat onze leerlingen over ons zeggen? Lees dan hieronder de ervaringen!

r-icon

R. Tam

★★★★★

In één keer geslaagd! Goede uitleg gekregen, instructies zijn helder.

d-icon

Dennis De Groot

★★★★★

De prijzen zijn zeker niet duur en vooral als je kijkt wat je ervoor krijgt. Ik heb in 4 maanden tijd mijn rijbewijs gehaald hier.

f-icon

Felix

★★★★★

Ze hebben mijn angst voor het examen helemaal weggenomen. Ik ben de eerste keer gelijk geslaagd. Ik had nog 2 lessen over van mijn pakket, die hebben ze ook netjes terugbetaald.

d-icon

Dave Aalberts

★★★★★

Wat fijn dat je in termijnen kon betalen. Betreft de lessen, die zijn ook erg goed en vooral erg gezellig!

j-icon

Jaouad Ghelali

★★★★★

De beste rijschool in Breda!! Ik heb veel van geleerd en zeker ook van genoten. Voor mijn motorrijbewijs zal ik ook bij jullie komen.

a-icon

A. Ramazashvili

★★★★★

Fijn dat er ook vrouwelijke instructeurs zijn. De lessen waren van topkwaliteit, veel beter dan mijn vorige rijschool.

5/5 - (199 stemmen)
Call Now Button