• Betalen in termijnen
 • Examengerichte rijlessen
 • Hoog slagingspercentage
start-driving

★★★★★ 5/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews: ★★★★★ 5/5

Over ons

Over ons startdriving Breda

Wat onderscheidt Rijschool Start Driving van alle andere rijscholen?

Als je op zoek bent naar een rijschool in Breda of omgeving, zoek dan niet verder dan Start Driving. Onze unieke aanpak onderscheidt ons van de concurrentie en staat garant voor resultaat! Wat maakt onze rijschool zo bijzonder?

 • Je zult zien dat je na je rij ­examen iets makkelijker in je auto stapt en met meer zelfvertrouwen achter het stuur zit.
 • Onze rijinstructeurs van Rijschool Start Driving vinden het belangrijk dat je iedere rijles iets leert en dat je met plezier in de auto rijdt.
 • Bij Rijschool Start Driving rijdt je verschillende routes die je ook op je examen kan verwachten.
 • Afwisseling in de lessen bevordert uiteindelijk je rijvaardigheid.
 • Soms mag je ook zelf het ïnitiatief nemen om een eigen route te bepalen.

Met 8 jaar ervaring in Breda, zijn we er zeker van dat onze rijlessen je de nodige voorbereiding zullen geven om te slagen voor je rijexamen. Het slagingspercentage van onze vorige studenten spreekt voor zich – vertrouw ons en laten we samen jouw doelen gaan bereiken!

Ervaren en erkend!

Met meer dan 8 jaar ervaring als rijschool in Breda en omgeving weten wij precies hoe we jou kunnen helpen.

Examengericht

Wij weten waar de examenroutes van het CBR zijn uitgestippeld en kunnen je dus examengericht begeleiden!

Flexibele lestijden

Bij Start Driving heb je de mogelijkheid om te lessen in de ochtend, middag, avond en zelfs in het weekend!

Kwaliteit rijschool in Breda

Bij onze rijschool zijn we toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit lessen met absolute naleving van alle verkeersregels en voorschriften. We begrijpen dat veiligheid van het grootste belang is, dus je kunt er zeker van zijn dat je les niet gehaast zal zijn – in plaats daarvan zal het op maat gemaakt worden voor jou! Ons team van instructeurs is gespecialiseerd in het maken van een persoonlijk plan gebaseerd op jouw leertempo, zodat je met vertrouwen en gemak kunt rijden!

 • Hoog slagingspercentage
 • CBR erkende rijschool
 • 8 jaar ervaring
 • Nieuwe lesauto’s

Onze rij-instructeurs zijn experts, met de nodige ervaring en kennis om ervoor te zorgen dat je slaagt voor je praktijkexamen! Als dat klinkt als iets waarmee we kunnen helpen, aarzel dan niet – neem contact op. Ons team is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke klantenservice en het voldoen aan al je behoeften.

Kwaliteit rijschool in Breda
Examengerichte rijlessen Breda

Examengerichte rijlessen

Hier bij onze rijschool geven we prioriteit aan succes op je praktijkexamen door een examengerichte manier van lesgeven. Bij ons kun je er zeker van zijn dat alle onderdelen die tijdens het CBR praktijkexamen worden beoordeeld zorgvuldig worden gevolgd en in acht worden genomen. Als extra voorbereiding oefenen we het rijden van deze specifieke routes om ervoor te zorgen dat je met vlag en wimpel slaagt voor je examen!

 • Flexibel: Rijles in de middag, avond of weekend
 • Eerlijk advies
 • Betaal nooit teveel! Niet gereden rijlessen krijg je retour
 • Vriendelijke & geduldige instructeurs

Onze bekwame instructeurs zijn er om je persoonlijke rijlessen te geven. Je hebt een keuze als het gaat om het selecteren van je instructeur; mannelijk of vrouwelijk! Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat onze studenten zich ontspannen voelen tijdens hun sessies, en streven er altijd naar om hen verschillende opties te geven waaruit ze kunnen kiezen. Wil je meer informatie over andere diensten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op en laten we samen uitzoeken wat perfect bij jouw behoeften past!

google

Reviews

Benieuwd naar wat onze leerlingen over ons zeggen? Lees dan hieronder de ervaringen!

r-icon

R. Tam

★★★★★

In één keer geslaagd! Goede uitleg gekregen, instructies zijn helder.

d-icon

Dennis De Groot

★★★★★

De prijzen zijn zeker niet duur en vooral als je kijkt wat je ervoor krijgt. Ik heb in 4 maanden tijd mijn rijbewijs gehaald hier.

f-icon

Felix

★★★★★

Ze hebben mijn angst voor het examen helemaal weggenomen. Ik ben de eerste keer gelijk geslaagd. Ik had nog 2 lessen over van mijn pakket, die hebben ze ook netjes terugbetaald.

d-icon

Dave Aalberts

★★★★★

Wat fijn dat je in termijnen kon betalen. Betreft de lessen, die zijn ook erg goed en vooral erg gezellig!

j-icon

Jaouad Ghelali

★★★★★

De beste rijschool in Breda!! Ik heb veel van geleerd en zeker ook van genoten. Voor mijn motorrijbewijs zal ik ook bij jullie komen.

a-icon

A. Ramazashvili

★★★★★

Fijn dat er ook vrouwelijke instructeurs zijn. De lessen waren van topkwaliteit, veel beter dan mijn vorige rijschool.

5/5 - (198 stemmen)
Call Now Button