• Betalen in termijnen
 • Examengerichte rijlessen
 • Hoog slagingspercentage
start-driving

★★★★★ 5/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews: ★★★★★ 5/5

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen en antwoorden

Als je het antwoord op jouw vraag niet hebt gevonden in onze veelgestelde vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen! Ons team is toegewijd om je te helpen met al jouw vragen. We zijn blij om je van dienst te zijn!

In welke auto krijg ik rijles?

Maak je klaar om de weg op te gaan en leer in een mum van tijd rijden in een van onze Volkswagens Golf 7 of 8! Rij je liever je een automatische transmissie? Maak dan een ritje in onze Volkswagen Tiguan R-Line voor een onvergetelijke rijervaring die alleen een automaat kan bieden!

Wie wordt mijn rijinstructeur?

Voor je rijlessen kun je bij onze rijschool een instructeur van je voorkeur kiezen. Wij bieden een team van gekwalificeerde professionals die er alles aan doen om jou te helpen je doelen snel te bereiken! Je hebt de keuze uit een mannelijke of een vrouwelijke instructeur.

Hoeveel kost de proefles?

Mis deze geweldige kans niet; de proefles is helemaal gratis als je inschrijft! Als je echter slechts een individuele rijles wilt, wordt ons standaard tarief in rekening gebracht. 

Hoeveel rijlessen heb ik nodig voordat ik kan afrijden?

Onze rijschool is een fantastische mogelijkheid. Wij hebben meerdere instructeurs en kunnen snel een examen bij het CBR reserveren, zodat je zonder lange wachttijden je praktijkexamen kunt afleggen. Toch is het noodzakelijk om je goed voor te bereiden voordat je het examen aflegt om deze kans optimaal te benutten! Je succes zal uiteindelijk afhangen van hoe snel je eigen rijvaardigheid verbetert. Uiteraard zijn er dankzij onze examengerichte rijlessen minder gemiddeld aantal rijlessen nodig om te kunnen slagen voor je rijbewijs.

Hoe snel kan ik beginnen met rijlessen?

Begin vandaag of morgen nog met rijlessen nemen bij onze rijschool! Maar zorg er wel voor dat je de aanvraag eerst volledig invult.

Waar vinden de rijlessen plaats?

Je krijgt rijles in de regio Breda.

Welke routes rijden we tijdens de rijlessen?

De rijlessen worden gegeven langs dezelfde routes als bij de CBR-examens, dus het afleggen van je praktijkexamen is als het opnieuw bewandelen van die vertrouwde paden.

Hoelang duren de rijlessen?

Kies een sessie van 60 of 90 minuten om aan jouw specifieke eisen te voldoen. De keuze is aan jou, dus maak de beslissing die voor jou het beste werkt!

Hoe lang duurt de proefles?

De proefles duurt standaard 45 minuten.

Kan ik betalen per rijles?

Natuurlijk! Vooraf bespreken we samen jouw wensen.

Helpen jullie leerlingen met faalangst?

Absoluut! Onze ervaren instructeurs hebben de kennis en expertise om jouw te helpen je faalangst achter het stuur te overwinnen! Indien je het wenst kunnen wij ook een faalangst examen voor je aanvragen.

Kan ik meerdere keren per week rijlessen volgen?

Afhankelijk van jouw beschikbaarheid kun je zo vaak rijles bij ons volgen als je zelf wilt. Of je nu dagelijks wilt lessen of slechts een keer per week. Onze instructeurs staan klaar om je te helpen slagen!

Hoe lang duurt het gemiddeld voordat ik kan afrijden?

Onze professionele instructeurs passen zich graag aan jouw schema aan en geven je zo vaak of zelden rijles als je zelf wilt! Wij zijn er om je te helpen succes te boeken, of dat nu dagelijkse of wekelijkse bijlessen zijn. Ga vandaag nog met ons de weg op!

Nemen jullie leerlingen aan die van een andere rijschool komen?

Jazeker! Wij zouden het leuk vinden als je bij Rijschool Start Driving je rijlessen voortzet!

Hoe lang is mijn theoriecertificaat geldig?

Gefeliciteerd met het behalen van je theorie-examen! Je theoriecertificaat blijft achttien maanden geldig vanaf de dag dat je geslaagd bent.

Kan ik zelf mijn rijles tijden bepalen?

Absoluut! Wij stemmen onze rijlessen af op jouw behoeften en wensen. Het is essentieel dat je elke les bijblijft, want kennis wordt snel vergeten als je je rijlessen verwaarloost!

Hoe kies ik de beste rijschool uit?

Een rijschool kiezen kan nogal een moeilijke keuze zijn. Gelukkig hebben wij hierover een uitgebreide blog geschreven die jou zal helpen met het maken van de beste keuze. Lees ons blog die je zal helpen met de juiste rijschool kiezen!

Wat maakt Rijschool Start Driving uniek?

 • Betalen in termijnen
 • Examengerichte rijlessen
 • Mannelijke & Vrouwelijke instructeurs
 • Gratis Proefles
 • Kiezen uit automaat of schakel
 • Hoog slagingspercentage
 • CBR erkende rijschool
 • 8 jaar ervaring
 • Nieuwe lesauto’s
 • Flexibel: Rijles in de middag, avond of weekend
 • Eerlijk advies
 • Betaal nooit teveel! Niet gereden rijlessen krijg je retour
 • Vriendelijke & geduldige instructeur
rijschool-start-driving-veelgestelde-vragen
5/5 - (202 stemmen)
Call Now Button